S kupónom ušetríš: Xiaomi obojsmerný lokalizátor, až rok výdrže za 9.50€ z pôvodných 11.49€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

 

Spoločnosť Xiaomi nedávno prišla na trh s ďalším novým produktom.

Novým produktom bol Xiaomi Booty Smart Anti-lost device, lokalizátor, ktorý sa spáruje vďaka technológii bluetooth s aplikáciou v smartfóne. Lokalizátoru nechýba dosah až 15 metrov, je veľmi malých rozmerov na úrovni 42 x 42 x 8 mm a váži iba 10 gramov. Je ľahký, štýlový, na dotyk príjemný. Je vybavený špeciálne navrhnutou kožennou šnúrkou pre zavesenie. Nechýba obojstranná funkcia, kedy nielen prostredníctvom smartfónu je možné lokalizátor vyhľadať, ale aj stlačením tlačidla na lokalizátore je možné vyhľadať smartfón. Po prekročení rozsahu pripojenia (15 m) a odpojení spárovaného zariadenia smartfón aj lokalizátor vydá alarm, ktorý upozorní používateľa. Batériu využíva typu CR1225, vďaka ktorej vydrží až rok používania.

Produkt sa nachádza v predaji v cene 11.49€.

Vďaka kupónu: BGRAN270

cena klesne na hodnotu: 9.50€, poštovné je v cene 1.73€.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Xiaomi RANRES lokalizátor

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše