Výpredajový december, darček: Redmi 8 32GB GLOBAL s poriadnou 5 000 mAh batériou za 93.91€ z pôvodných 142.87€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Smartfón Redmi 8 získava 6.2 palcový displej s rozlíšením HD+, displej získava pomer na úrovni 19:9, displej chráni odolné sklo Gorilla Glass 5. generácie. Procesorom nového smartfónu je Snapdragon 439, Kapacita RAM dosahuje úroveň 3 alebo 4GB, interné úložisko na úrovni 32 alebo 64GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Kapacita batérie dosahuje úroveň 5000 mAh, s podporou 18W nabíjania, na nabíjanie slúži konca port typu USB C. Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje duálny 12 a 2 megapixelový, predný fotoaparát 8 megapixelový. Nechýba možnosť odomknutia smartfónu na základe rozpoznávania tváre majiteľa, alebo snímačom otlačkov prstov na zadnej strane. Uvedenému modelu nechýba audio jack.

Smartfón sa nachádza v predaji v GLOBAL verzii, rovnaká ktorá sa bude predávať na Slovensku, s plným LTE, všetky jazyky, EU adaptér, aktualizácie.

Jeho cena vo verzii s 32GB úložiskom, 3GB RAM sa pohybuje na úrovni 142.87€.

Vďaka kupónu: GBREDMI802

cena klesne na hodnotu: 93.91€. Kupón platí pre čierne prevedenie.

Poštovné EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

K smartfónu získate od nás aj sklo na displej (2 kusy) zadarmo, viac info: Ochranné sklo zadarmo (2 ks) k smartfónom pri objednávkach cez Xiaomiphone.sk

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Redmi 8 32GB GLOBAL

Toto sú výhody Gearbestu v porovnaní s inými e-shopmi

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Gearbeste? Takto ho nájdeš

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše