Exkluzívne v predaji: Xiaomi Haylou T15 s ohromnou výdržou 60 hodín, automatické párovanie, len 22.44€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Na trhu už poznáme 4 verzia Xiaomi Haylou slúchadiel, ktoré sú veľmi úspešné práve vďaka nízkej cene.

Tentokrát prichádza na trh nová verzia slúchadiel, s názvom Xiaomi Haylou T15.

Xiaomi Haylou T15 prichádzajú rovnako v nádhernom matnom čiernom prevedení, ku ktorým taktiež nechýba nabíjacie púzdro. Oproti základnej verzii vylepšenia sa dočkalo nabíjacie púzdro, ktoré už obsahuje 3 diódy určujúce kapacitu batérie. Výdrž na jedno nabitie je 2.5 hodiny používania. Oproti základnej verzii sa zvýšila možnosť viac krát nabiť slúchadlá z nabíjacieho púzdra. U základnej verzie to bolo 12 hodín. Nová verzia dokáže nabiť slúchadlá až na ďalších 60 hodín z nabíjacieho púzdra.

Rovnako slúchadlám nechýba podpora ovládania hlasových asistentov SiriGoogle Asistent, alebo Xiaomi asistent XiaoAi. Na spárovanie so zariadeniami obsahujú najnovšiu technológiu Bluetooth 5.0, ktorá ponúka lepší dosah a silnejšie pripojenie. Aj tento model slúchadiel je dotykový. Slúchadlám nechýba certifikácia IPX5, kedy im neuškodí dážď.

U nového modelu slúchadiel vždy vidíte v smarfóne % hodnotu nabitia slúchadiel, nechýba možnosť aj automatického spárovania so smartfónom po vybratí slúchadiel s púzdra, či automatické odpojenie, ak ich vložíte do púzdra. Obrovskou výhodou oproti doterajším modelom je, že každé slúchadlo je samostatne spárované so smartfónom, čiže tým pádom žiadne neželané výpadky nebudú. Púzdro slúchadiel dokonca slúži ako Powerbank pre nabíjanie smartfónu. Kapacita batérie púzdierka je na úrovni 2 200 mAh.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni 22.44€, poštovné je v cene 0.39€. Keďže balíček je veľmi malý, poplatkov navyše sa obávať nemusíš.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Haylou slúchadlá

Nižšie uvádzame aj ďalšie verzie slúchadiel, v nižšej cene

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše