S kupónom ušetríš: Xiaomi Viomi kanvica, ktorej nechýba displej, spárovanie s appkou za 44.31€ z pôvodných 67.34€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016


V spolupráci so spoločnosťou VIOMI, ktorá pre spoločnosť Xiaomi vyrába množstvo produktov vrátane pračiek, termosiek, chladničiek, ohrievačov vody, filtrov do chladničky, nedávno bola predstavená nová kanvica.

Kanvica v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi prichádza v elegantnom čiernom prevedení. Kanvici taktiež nechýba podsvietený OLED displej, ktorému nechýba aktuálna teplota tekutiny v nádobe. Kanvici nechýba spárovanie s aplikáciou v smartfóne, prostredníctvom aplikácie Mi Home, kedy kanvica vodu udržiava na požadovanej teplote, až po dobu 12 hodín – udržiavanie teploty aktivujete prostredníctvom dotykového tlačidla Warm, na displeji. V aplikácii je možné nastaviť 2 režimy tohto ohrevu – prvý režim je, kedy voda zovrie a následne bude sa teplota znižovať na vami požadovanú teplotu, ktorú nastavíte. Druhý režim je, kedy teplota bude stúpať do vami nastavenej teploty ohrevu. Možné je nastaviť teplotu od 40 do 90°C. Tento režim je ideálny napr. pre uvarenie horúceho mlieka, alebo prípravu horúceho čaju. Na kanvici je ďalšie klasické tlačítko dotykové tlačítko na displeji, boil, kedy voda vyvrie. Dizajn Viomi kanvice je rovnaký, ktorý poznáme u Xiaomi kanvíc. 

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni: 67.34€.

Vďaka kupónu: BGYM1503

cena klesne na hodnotu: 44.31€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Viomi kanvica

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše