Tak lacné ešte neboli: Amazfit Verge s funkciou telefonovania za 95.71€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Hodinky Amazfit Verge získavajú 1.3 palcový AMOLED displej s priemerom 43mm, s rozlíšením 360×360 pixelov, nechýba certifikácia IP68, kedy hodinkám neuškodí plávanie. Procesor hodiniek má dve jadrá s taktom na úrovni  1.2 GHz, nechýba RAM s kapacitou 512MB, interné úložisko s kapacitou 4GB, nechýba Bluetooth 4.0, taktiež Wifi. Hodinky obsahujú GPS modul, nechýba snímač tepu. Hodinkám nechýba senzor pre tlak vzduchu. Taktiež je s nimi možné telefonovať – prostredníctvom prepojenia so smartfónom.

U hodiniek snímač tepu funguje nepretržite počas 24 hodín. Tento snímač je veľmi presný na úrovni až 98% a až o 80% s nižšou spotrebou energie. Hodinky tak môžu informovať užívateľa o abnormálnych hodnotách srdcovej frekevencie. Hodinkám nechýba aj NFC modul.

Ich cena v rámci výpredajov klesla na hodnotu: 95.71€, v Slate Blue farbe. Odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line, ktoré je v cene 0.54€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Amazfit Verge

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše