Nový kupón (11.8.), darčeky: Zahnutý Xiaomi Mi Note 10 128GB len 328.69€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Mi9 CC Pro / Mi Note 10 na EU trhoch získava 6.47 palcový OLED Full HD+ displej, s pomerom 19.5 : 9, ktorý je po bočných stranách zahnutý. Jas dosahuje neuveriteľných 600 nitov. Skvelou výhodou nového modelu sú výborne rozmery na úrovni 15.78 x 74.2 x 9.7 mm. Práve šírka 7.4 mm je dokonca menšia, ako šírka 7.5 mm napríklad u modelu Xiaomi Mi9. Práve vďaka tejto hodnote sa smartfón bude príjemne držať v ruke. Kapacita RAM dosahuje úroveň 6 alebo 8GB, interné úložisko na úrovni 128GB alebo 256GB. Audio Jack samozrejmosťou, nechýba kvalitná zvuková certifikácia Hi-Res audio..

Jeho procesorom je úplne nový model procesora Snapdragon 730G, ktorý je herným procesorom. Smartfón získava až 108 megapixelový fotoaparát, spolu s 20, 12, 5 megapixelovým. Predný fotoaparát smartfón získava až 32 megapixelový. V aktuálnom rebríčku fotoparátov v smartfónoch, novému modelu patrí 1. miesto popri smartfóne Huawei Mate 30 Pro. Oba dosahujú rovnaké skóre 121 bodov.

Smartfón získava batériu na úrovni ohromných 5 260 mAh, ktorá vďaka technológii rýchlonabíjania sa dokonca nabije rýchlejšie, ako 4 500 mAh batéria u konkurenčného Huawei Mate 30 Pro.

Smartfón sa nachádza v predaji vo verzii, ktorá sa bude predávať na Slovensku. Čiže plné LTE, všetky jazyky, slovenčina, EU adaptér.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 337.13€.

Vďaka kupónu: BG8N10

cena klesne na hodnotu: 328.69€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 3.27€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Viac info o tomto poštovnom: Júl 2020 – Expresne rýchle doručenie cez EU Priority Line z Banggoodu len za 9 dní od odoslania, bez zastavenia colnicou

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Zadarmo pri objednávke smarfónu, len v tomto mesiaci získate od nás aj  2x sklo na displej, aj USB svetielko, v prípade Banggood objednávku realizujte z pc, alebo z notebooku, nie zo smartfónu, v prípade objednávky zo smartfónu nárok na darček nevzniká, keďže objednávku neevidujeme: Máme pre teba aj darčeky  USB svetielko aj 2x sklo zadarmo k smartfónom

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mi Note 10 128GB GLOBAL

Ak chcete vidieť históriu ceny tohto produktu na našom webe, kliknite SEM

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Smartfónu nechýba mierne zahnutie bočných strán

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše