Black Shark 2 Pro získal prestížne ocenenie l’iF DESIGN AWARD 2020

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Xiaomi podznačka Black Shark, ktorá sa zaoberá predajom herných smartfónov Black Shark, vyhrala cenu If Design Award 2020 v kategórii „Product Design“.

Túto cenu získal najnovší smartfón Black Shark 2 Pro. Odborná porota opísala Black Shark 2 Pro, ktorý bol vyvinutý nezávisle spoločnosťou Black Shark Technologies ako „špičkový smartfón, ktorý bol vyvinutý pre ambicióznych hráčov s gamepadom, s bohatým doplnkovým systémom a s vynikajúcim herným zážitkom.“

„Technologický dizajn a nápadne navrhnutá zadna strana zariadenia sa zreteľne odližuje od tradičných stereotypných výrobkov na trhu so smartfónmi. Zadná strana sa vyznačuje profesionálnym, ergonomickým dizajnom, ktorý umožňuje optimálne hranie vďaka vylepšenej opierke prstov. Black Shark 2 Pro kombinuje inovácie a vynaliezavosť v koncepcii dizajnu, výkonnom hardvéri, v softvéri a v ďalších detailoch“.

„Kombinovali sme funkčnosť a estetiku s inovatívnym dizajnom antény v tvare X, aby sme vytvorili ideálny produkt. Vďaka dizajnu pre hráčov a skvelým hrám chce Black Shark vytvoriť svoj vlastný produktový štýl v oblasti mobilných herných zariadení“ – uviedla Jackie Wang, vedúca dizajnu v spoločnosti Black Shark Technologies.

Smartfón Black Shark 2 Pro prichádza so 6.39 palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 2 340 x 1080 pixelov, displej získava pomer na úrovni 19.5 : 9, obsahuje technológiu Trueview, kedy displej zobrazuje verné farby. Procesorom nového modelu je tohtoročný najnovší vlajkový procesor spoločnosti Qualcomm, Snapdragon 855 Plus.

Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje duálny 48 a 13 megapixelový. Predný fotoaprát smartfón obsahuje 20 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4000 mAh, s podporou 27W rýchlonabíjania, prostredníctvom portu typu USB C. Taktiež nový model obsahuje snímač otlačkov prstov integrovaný v displeji. Keďže smartfón je herný, nechýba mu nová technológia chladenia tzv. Liquid Cooling 3.0, ktorá je až 20 krát účinnejšia pri odvádzaní tepla. U modelu RAM dosahuje úroveň až 12GB, interné úložiská s kapacitou 128GB alebo 256GB.

Zdroj: https://basic-tutorials.de

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše