Kupón v CZ sklade: Nová kefka Oclean Z1 s výdržou 30 dní za 30.94€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Na trh prichádza nová verzia Oclean zubnej kefky.

Novým produktom je zubná kefka Oclean Z1, ktorej výrobu zabezpečuje rovnako ako u ostatných Oclean kefiek spoločnosť Huami. Spoločnosť Huami zabezpečuje výrobu aj náramkov Xiaomi, či produktov série Amazfit.  Zubná kefka Oclean Z1 vibruje až 40 000 úderov za minútu,  samozrejmosťou je spárovanie s aplikáciou v smartfóne. Kapacita batérie dosahuje kapacitu 800 mAh, vďaka ktorej vydrží až 30 dní používania. Kefka sa nabíja prostredníctvom bezdrôtového nabíjania prostredníctvom stojanu. Gyroskop zubnej kefky dokáže monitorovať 8 oblastí v ústnej dutine, kedy vďaka aplikácii kefka pripomenie, ktoré oblasti ešte treba čistiť.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 33.67€ v českom sklade s označením FAST-23. Na stránke e-shopu sa nezabudnite na tento sklad prekliknúť.

Vďaka kupónu: GB-HBZSCZOCZ

cena klesne na hodnotu: 30.94€. Poštové dHLkom je v cene 3.48€, s dobou doručenia do 5 dní. Keďže sa produkt nachádza v CZ sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Oclean Z1 kefka

Toto sú výhody Gearbestu v porovnaní s inými e-shopmi

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Gearbeste? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše