Otestovali sme, EU sklad: Bleskurýchle dodanie z Geekbuying len za 1 deň od odoslania z Talianska!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Otestovali sme európsku dopravu Xiaomi Air 2 slúchadiel z talianskeho skladu, v e-shope Geekbuying.

Doručenie DHLkom bolo extra rýchle.

Balík bol objednaný 16. februára vo večerných hodinách. (v e-shope čas nefiguruje na európsky čas, ale na čas v Číne).

  • v pondelok 17. februára balík bol z Talianska odoslaný.
  • v utorok 18. februára na Slovensku doručené. Keďže produkt cestuje k zákazníkovi z EU krajiny do EU krajiny, poplatkov navyše sa obávať nemusíte.

 

 

 

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami predstavila nové štuplíkové slúchadlá. Nové slúchadlá Xiaomi air 2 prichádzajú v elegantnom bielom prevedení. Na rozdiel od Apple AirPods cena Xiaomi slúchadiel sa pohybuje na oveľa nižšej predajnej cene.

Nové slúchadlá využívajú najnovšiu technológiu Bluetooth 5.0, ktorá je odolnejšia voči rušivým vplyvom prenosu. Na jedno nabitie nové slúchadlá vydržia približne 4 hodiny prehrávania hudby. K slúchadlám je nabíjacie púzdro, vďaka ktorému slúchadla nabijete až na ďalších 14 hodín. Nové slúchadlá majú zaujímavú funkciu: ak sú slúchadlá z nabíjacieho boxu vytiahnuté, slúchadlá sa automaticky spárujú s posledným pripojením bluetooth zariadením – vtedy sa ti na smartfóne zobrazíaj  stav batérie, či už slúchadiel, ale aj samotného púzdra.

Naopak pri umiestnení do nabíjacej skrinky sa spárovanie s bluetooth zariadením vypne. Taktiež slúchadlá obsahujú dotykové panely z vonkajšej strany pre pozastavenie prehrávania hudby, príjmanie alebo pre odmietnutie hovoru. Vďaka zabudovanému infračervenému senzoru dokážu rozpoznať či ich máte v ušiach alebo nie. Ak počúvate hudbu a vytiahnete ich z uší, hudba sa pozastaví, keďže slúchadlá si myslia, že sa s niekým rozprávate. Tieto slúchadlá sa radia medzi špičku vysokou kvalitou zvuku. Cena Apple slúchadiel v podobnej kvalite sa pohybuje na trhu v cene od 140€ vyššie, Xiaomi slúchadlá sú výrazne lacnejšie.

Ich cena sa pohybuje na úrovni 66.42€ v talianskom sklade.

Vďaka kupónu: 4GODSOPV

cena klesne na hodnotu: 59.99€. Poštové je v cene 2.28€ kuriérom DHL s dobou doručenia do 2 dní – máme reálne otestované. Keďže produkt sa nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Air 2 slúchadlá

Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše