Plagát odhaľuje zahnutý displej modelu Xiaomi Mi 10, fotoaparát bude obrovským prekvapením

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Už vo štvrtok, 13. februára spoločnosť Xiaomi predstaví vlajkové smartfóny Xiaomi Mi10 a jeho verziu Pro.

Spoločnosť zverejnila oficiálny plagát pre pripravovaný model Xiaomi Mi10 u ktorého je vidieť, že displej smartfónu získa krásne zahnutie. Stane sa tak skutočnosťou, že smartfón získa dieru v displeji v ľavej hornej časti. Navyše okraje smartfónu sú veľmi tenké, zatiaľ čo vo vrchnej časti displeja sa nachádza slúchadlo. Snímač otlačkov prstov smartfón získa integrovaný v displeji.

Zadná strana smartfónu bude vyrobená zo skla, ktorá je rovnako po bočných stranách zahnutá. Na zadnej strane sa nachádzajú 4 fotoaparáty, kedy primárny fotoaparát má byť 108 megapixelový. Podľa generálneho riaditeľa Xiaomi Lei Juna, skóre smartfónu Xiaomi Mi10 bude v teste DxOMark obrovským prekvapením. Model Xiaomi MI 10 Pro dokonca má získať ešte jeden zadný fotoaparát navyše.

Viceprezident spoločnosti Xiaomi Chang Cheng uviedol, že medzi 3 hlavné problémy smartfónov patria: automatické nastavenie jasu, plynulosť prechodu obrazovky, prehrievanie. Zdá sa, že séria Mi10 tieto problémy nebude mať. Smartfóny dorazia so špičkovým displejom, ktorý ponúkne obnovovaciu frekvenciu 90 Hz, najvýkonnejší procesor Snapdragon 865, LPDDR5 RAM, UFS 3.0, či technológiu chladenia kvapalinou.

 

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše