Teraz sa oplatí (+videorecenzia): Tanix TX6s 64GB najlepší box pre Skylink, Magio Tv, Kodi za 37.57€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop ponúka v zníženej cene veľmi slušný televízny box.

Tanix TX6s získava interné úložisko s kapacitou 64GB, RAM na úrovni 4GB. Jeho procesorom je ARM® Cortex™ A53, nechýba duálna Wifi, či 100MB ethernet port. Samozrejmosťou sú všetky jazyky. Výhodou je aktualizácia softvéru výrobu, Android 10. Samozrejmosťou sú všetky jazyky. Nechýba aj aplikácia Kodi 18.1. Taktiež má výhodu, že obsahuje externú anténku, pre lepší dosah. Obsahuje aj tri USB porty.  V balení nechýba EU adaptér.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni 37.57€ s EU adptérom. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 0.99€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, pre presmerovanie použite prehliadač v smartfóne/ v tablete, alebo v pc/ v notebooku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Tanix TX6s 64GB Tv Box

Seznačné EU Priority Line na Banggood sme znovu otestovali: Doručenie len za 5 dní! Z Číny

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše