Bude Xiaomi Mix 4 inšpirovaný modelom Xiaomi Mix Alpha?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Ešte v septembri minulého roku spoločnosť Xiaomi predstavila smartfón Xiaomi Mix Alpha, ktorý sa v tomto roku začal predávať na čínskom trhu.

Ako už vieme Xiaomi Mix Alpha získava displej, ktorý pokrýva až 180% celkovej plochy smartfónu. Jeho procesorom je Snapdragon 855+, nechýba RAM s kapacitou až 12GB, interné úložisko s kapacitou 512GB, s podporou 40W nabíjania, kapacita batérie dosahuje úroveň 4 050 mAh. Hlavný fotoaprát smartfón získava až 108 megapixelový, vyrábaný spoločnosťou Samsung. Predný fotoaparát smartfón neobsahuje.

Najnovšie sa objavil koncept smartfónu Xiaomi Mix 4, aká by v skutočnosti mohla byť jeho podoba, ak by nový model získal podobnú technológiu displeja, ako v smartfóne Xiaomi Mix Alpha. Ako môžeme vidieť, smartfón by získal rovnako flexibilný displej, aj po bočných stranách do zadnej časti. Tento model by konečne mohol byť komerčne dostupnejší ako len obmedzené množstvo modelu Mix Alpha na čínskom trhu. Predný fotoaparát v tomto prípade by s veľkou pravdepodobnosťou musel byť vysúvací.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše