Prvé hodinky spoločnosti Oppo sú realitou, výdrž až 21 dní

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Čínska spoločnosť Oppo, ktorej patrí 2. miesto predajnosti smartfónov v Číne (4. kvartál 2019), dnes oficiálne predstavila svoje prvé hodinky.

Hodinky Oppo Watch prichádzajú v 2 verziách, s 1.6 a s 1.9 palcovým displejom. Ich displej získava 3D zahnutie, s 326 ppi. Na bočnej strane hodiniek sa nachádzajú dve tlačidlá. Novým hodinkám nechýba odolnosť voči prachu a vode, s certifikáciou 5 ATM. Procesorom hodiniek je Snapdragon Wear 2500, so sekundárnym čipom Apollo, v závislosti od spotreby energie, zatiaľ čo operačným systémom je vlastná nadstavba spoločnosti Oppo, ColorOS, bežiaca na Androide. Získavajú 28 rôznych ciferníkov.

Spoločnosť Oppo vo svojich smartfónoch má technológiu rýchlonabíjania, VOOC, táto technológia je aj v hodinkách, kedy do 50% kapacity batérie je možné hodinky nabiť len za 17 minút. Plné nabitie hodiniek je za dobu 75 minút. Výdrž hodiniek v režime šetriacom – bežné notifikácie, v tomto režime hodinky vydržia na jedno nabitie až 21 dní. Pri zvýšenom režime, vrátane športových aktivít vydržia približne 40 hodín na jedno nabitie.

Ich cena vo verzii s 1.6 palcovým displejom začína na úrovni 216 dolárov.

Cena verzie v Číne s 1.9 palcovým displejom sa bude pohybovať na úrovni 289 dolárov s hliníkovým telom, na úrovni 361 dolárov s telom z nehrdzavejúcej ocele. Šepká sa z predošlých informácii, že nové hodinky sa budú predávať aj globálne na EU trhoch, to zatiaľ nieje isté.

Zdroj: 1 2

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše