Spoločnosť Xiaomi predstavila myšku a kovovú klávesnicu s podporou hlasového písania

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalšími novými produktmi.

Na svojej platforme Xiaomi Youpin spoločnosť predstavila novú Xiaomi Elite klávesnicu so Xiaomi Elite myškou. Nová myška získava špeciálne spracovanie tlačidiel, ktorých zvuk je veľmi tichý. Myška je špeciálna v tom, že je možné jej výšku regulovať. zatiaľ čo v základom nstave dosahuje výšku 2.8 cm, možné je ju navýšiť až o 1 cm. K zariadeniam sa pripája prostredníctvom technológie bluetooth. Obsahuje aj integrovanú batériu s kapacitou 510 mAh, ktorá vydrží približne 15 dní používania na nabitie.

Rovnako ako aj Xiaomi Elite klávesnica podporuje pripojenie prostredníctvom bluetooth technológie. Klávesnica získava okrúhle lesklé tlačidlá, zatiaľ čo základňa je kovová. Na klávesnici je 85 tlačidiel, obsahuje aj integrovanú batériu, ktorá sa nabíja prostredníctvom USB typu C káblika. Na jedno nabitie by mala vydržať približne 14 dní. Klávesnica obsahuje aj mikrofón, ktorý slúži pre zadávanie slov hlasom.

Na čínskom trhu sa cena spoločného setu klávesnice a myšky pohybuje na úrovni v prepočte 53 dolárov. Cena každého produktu samostatne sa pohybuje na úrovni 28 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše