S kupónom ušetríš v CZ sklade, 129 hodnotení: Xiaomi Mijia 1C s výkonom až 2500 Pa, aj umýva za 195.44€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Mijia 1C vysávač získava výkon ohromných 2 500 Pa, pre porovnanie prvá generácia, ktorá neumýva vodou obsahuje výkon 1800 Pa, verzia Roborock, ktorá umýva vodou má výkon 2000 Pa. Nádobka na odpad má kapacitu 600 ml, zatiaľ čo nádobka na vodu má kapacitu 200 ml. Rovnako ako u iných modelov nechýba spárovanie s aplikáciou v smartfóne. Vysávač prejde aj cez prah dverí, ktorý môže byť vysoká až 2 cm. Rovnako ako u prvej generácie nechýba automatický návrat na nabíjaciu stanicu, ak je slabá batéria, alebo ak vysávač dovysáva. Kapacita batérie dosahuje úroveň 2400 mAh, ktorá zaručuje až 90. minútovú dobu vysávania.

Jeho cena v predaji sa pohybuje na úrovni 204.09€ v českom sklade.

Vďaka kupónu: BGCZCX

cena klesne na hodnotu: 195.44€. Poštovné z českého skladu je zadarmo.  Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď. 

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte.

Cz sklad máme aj priamo otestovaný: 24. júl 2020 – otestovaný CZ sklad na Banggood, extrémne dodanie len za 3 dni od odoslania!

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia 1C vysávač

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše