Zadarmo 2x sklo aj USB svetielko: Xiaomi Mi10 128GB GLOBAL za 632.17€ z pôvodných 819.30€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Smartfón Xiaomi Mi 10 získava 6.67 palcový AMOLED displej s rozlíšením 2340 x 1080 pixelov, ktorý je po okrajoch zahnutý. Displej získava obnovovaciu frekvenciu 90 Hz. Rámčeky bočných strán sú menšie, na úrovni len 3.32 mm, v porovnaní s modelom Mi9, ktorý má 3.6 mm.

Procesorom smartfónu je tohtoročný vlajkový procesor Snapdragon 865 s podporou 5G sietí, ktorý v kombinácii s najnovšou RAM typu LPDDR5 spoločnosti Micron ponúka prenosovú rýchlosť až na úrovni 4.6 Gbps. Z hľadiska rýchlosti je až dvakrát rýchlejšia v porovnaní s technológiou LPDDR4. Xiaomi Mi 10 Pro získava interné úložisko nového typu UFS 3.0, ktoré dosahuje veľmi vysoké prenosové rýchlosti až do 2900 MB/s, v prepočte za sekundu dokáže prekopírovať až 362 mb súbor.

V Antutu smartfón získava skóre ohromných 585 232 bodov

Súčasťou nového modelu smartfónu je najnovšia technológia Wifi 6, označovaná aj ako Wifi 801.11 ax. Najnovšia technológia umožní pripojiť viac zariadení súčasne, lepšie pokrytie signálom v domácnosti, taktiež nový štandard je úspornejší. Výhodou je aj nižšia latencia a vyššia prenosová rýchlosť, ktorá môže dosahovať úroveňa ž 9.6 Gbps.  Nová technológia Wifi je samozrejme spätne kompatibilná so zariadeniami, ktoré podporujú staršiu technológiu WiFi 802.11ac.

Hlavný fotoaparát smartfón získava až 108 megapixelový, 2, 2, 13 megapixelový, ktorý podporuje nahrávanie 8K videa pri 24 fps. Smartfónu nechýba aj optická stabilizácia obrazu. Predný fotoaparát smartfón obsahuje 20 megapixelový. Po novom sú obrázky ukladané do nového formátu HEIF, namiesto JPEG, kedy fotografia pri rovnakej kvalite zaberá o vyše 50% miesta menej.

Smartfón získava batériu s kapacitou 4 780 mAh, ktorá je navyše špeciálne chladená technológiou VC. 

Smartfón je možné nabíjať káblovo prostredníctvom USB C káblika, alebo bezdrôtovo na základe Qi Charge technológie. V oboch prípadoch je rýchlosť nabíjania 30W. V prípade bezdrôtovej technológie je možné smartfón nabiť do 100% len za 69. minút. V prípade nabíjania prostredníctvom USB C káblika za dobu len 56 minút. Hovoríme o batérii s kapacitou až 4 780 mAh. Smartfónu nechýba podpora NFC, či konečne stereo reproduktory certifikácie Hi-Res Audio. S audio jackom nepočítajme.

Smartfón Xiaomi Mi10 podporuje aj bezdrôtové nabíjanie ostatných zariadení. Dokáže tak nabíjať iné smartfóny s podporou bezdrôtového nabíjania, bezdrôtové slúchadlá, či myšky.

Nechýba vyspelejšia možnosť skenovania dokumentov, kedy niesú zanechávané rôzne tiene, možné je skenovať aj prednú a zadnú stranu dokladov na jeden dokument.

Do predpredaja na Banggoode nový model vstúpil vo verzii GLOBAL určenej pre EU trhy. Verzia s 8GB RAM, 128GB interným úložiskom.

Jeho oficiálna cena v e-shopoch v Európe sa bude pohybovať na úrovni až 799€.

Jeho cena sa bežne pohybuje na úrovni 813.04€.

Aktuálne je produkt vo výpredaji, v cene 632.18€.

Poštovné EU Priority Line je v cene 4.49€.

Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v počítači alebo v notebooku – vtedy máte nárok na darčeky zadarmo.

Zadarmo pri objednávke smarfónu, len v tomto mesiaci získate od nás aj  2x sklo na displej, aj USB svetielko, v prípade Banggood objednávku realizujte z pc, alebo z notebooku, nie zo smartfónu, v prípade objednávky zo smartfónu nárok na darček nevzniká, keďže objednávku neevidujeme: USB svetielko aj 2x sklo k smartfónom zadarmo v tomto mesiaci (1. – 31. máj)

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Mi10

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Seznačné EU Priority Line na Banggood sme znovu otestovali: Doručenie len za 5 dní! Z Číny

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Displej smarfónu Xiaomi Mi10 patrí medzi najlepšie, stál nemalé peniaze, priemer dierky je menší ako u Samsungu

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše