S kupónom ušetríš v CZ sklade, 3384 hodnotení: Populárny EU Tv Box so 64GB úložiskom za 33.76€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Tv Box Max H96 získava až 64GB interné úložisko, RAM na úrovni 4GB. Uvedenému modelu nechýba aplikácia Google Play Store pre inštaláciu ďalších aplikácii, nechýba ethernet port pre sieťové pripojenie, samozrejmosťou je Wifi. Operačným systémom boxu je Android 9. Uvedený model je s EU adaptérom. Nechýbajú aj 2x USB porty, z ktorých jeden je USB 3.0. Dokonca box obsahuje aj port pre SD karty.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni: 37.32€ v českom sklade s označením CZ.

Vďaka kupónu: 50fb9d

cena klesne na hodnotu: 33.76€. Poštovné je v cene 1.42€. Keďže produkt sa nachádza v CZ sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Nezabudnite sa prekliknúť na CZ sklad. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  

Cz sklad máme aj priamo otestovaný: Júl 2020 – Otestovali sme CZ sklad na Banggoode, doba doručenia 10 dní od odoslania

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nákup nerealizujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné ako aj nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom EU Tv Box

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše