S kupónom ušetríš v EU sklade: Xiaomi 1S kamerka do auta len za 23.41€ z pôvodných 29.48€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Mijia 70 Minutes Smart Car DVR kamerka obsahuje snímač Sony IMX307 a dokáže zaznamenávať videá v rozlíšení Full HD. Fotoaparát je vybavený 130° širokouhlým objektívom, ktorý dokáže zachytiť až tri jazdné pruhy. Kamerka prichádza vo valcovitom tvare a je ju možné pripnúť o čelné sklo automobilu. Samotný fotoaparát má sférickú šošovku vyrobenú zo skla so 7 vrstvami, ktoré zvyšujú prenos svetla, znižujú odraz a bránia skrúcaniu skla pred extrémne vysokými teplotami. Kamerka má konzolu vďaka ktorej je ľahko otáčateľná. Na bočnej strane kamerky sa nachádza tlačítko pre zapnutie kamerky s tromi farebnými indikátormi: zelená určuje nahrávanie videa, modrá, že zariadenie je zapnuté, červená indikuje chybu nahrávania. Taktiež kamerka obsahuje Wifi, vďaka ktorej je ju možné spárovať so smartfónom, kde dokáže byť záznam prenášaný online.

Kamerka sa nachádza v cene na úrovni 29.48€ v poľskom sklade.

Vďaka kupónu s názvom: DHSales5

cena klesne na hodnotu: 23.41€. Poštovné je zadarmo. Keďže produkt sa nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Xiaomi 70mai kamerka

Návod: Ako uplatniť kupón na DHgate.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše