S kupónom ušetríš v CZ sklade: Xiaomi AIoT Router AX3600 s najnovším štandardom Wifi 6 za 132.70€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi vo februári predstavila najnovší router s názvom Xiaomi AIoT Router AX3600.

Nový router prichádza s najnovším štandardom 802.11ax  – označovaním aj ako Wifi 6. Práve tento najnovší štandard bude nástupcom aktuálnych štandardov WiFi 802.11ac. Najnovšia technológia umožní pripojiť viac zariadení súčasne, lepšie pokrytie signálom v domácnosti, taktiež nový štandard je úspornejší. Výhodou je aj nižšia latencia a vyššia prenosová rýchlosť. Dokonca aj nové smartfóny Mi10 a model Pro túto technológiu získali. Nová technológia Wifi je samozrejme spätne kompatibilná so zariadeniami, ktoré podporujú staršiu technológiu WiFi 802.11ac.

Jeho rýchlosť je na úrovni až 2976 Mbps. Bude využívať technológiu OFDMA, ktorá umožní v jednom prenose odoslať údaje pre viacero koncových zariadení, z hľadiska prenosu tento spôsob je efektívnejší. Router získava celkovo 7 antén. RAM získa na úrovni 512MB, router poháňa  4 jadrový procesor spoločnosti Qualcomm, A53, s frekvenciou 1GHz. Podľa spoločnosti na router môže byť pripojených až 248 zariadení súčasne. Nechýba podpora 2.4 GHz, aj 5 GHz pásma. Pre AloT zariadenia poskytuje rýchlosť až do 150 Mbps. V porovnaní s routrom Mi Router AC1200 je nový router až o 155% rýchlejší.

Samozrejmosťou je jeho párovanie s aplikácou Mi Home. Na zadnej strane routra sa nachádzajú 4 ethernetové porty.

Jeho cena v predaji sa pohybuje na úrovni 150.40€ v českom sklade.

Vďaka kupónu: BGHU764

cena klesne na hodnotu: 132.70€. Poštovné je zadarmo, keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi router

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše