Ali výpredaj v poľskom sklade, DPDčkom, 5473 hodnotení, 18 mes. záruka: Tronsmart Onyx Neo s výdržou 7 hodín za 22.66€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Tronsmart Onyx Neo získavajú lepší čip od spoločnosti Qualcomm, vďaka ktorému ponúkajú nižší odber spotreby energie, kvalitnejší zvuk, či pokročilú technológiu TrueWireless, ktorá efektívne odhľučňuje okolie počas telefonovania. Na jedno nabitie vydržia až 7 hodín počúvania hudby, vďaka nabíjaciemu púzdru je ich možné nabiť až na ďalších 24 hodín. Nechýba im dotykové ovládanie, dokonca obsahujú aj certifikáciu IPX5, vďaka ktorej im neuškodí dážď. Dokonca nechýba aj podpora hlasových asistentov Siri alebo Google Asistent.

Na nabíjanie slúži už USB port typu C, nie staršia technológia Micro USB. Vďaka použitiu novej technológie Bluetooth 5.0, prepojenie so smartfónom je stabilnejšie a silnejšie, s lepším dosahom. Pri úspešnom spárovaní so smartfónom, ak ich z púdra pôjdete vytiahnuť inokedy, so smartfónom sa spárujú automaticky, netreba ich znovu párovať nanovo.

U ďalšieho predajcu v predaji sa slúchadlá pohybujú na úrovni 22.66€ v poľskom sklade.

Poštovné je zadarmo,  DPD kuriérom s dobou doručenia do 5 dní. Predajca je oficiálna značka Tronsmart s 18 mesačnou zárukou na produkty. Tomuto produktu nechýba až 4 971 hodnotení.

Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Tronsmart Onyx Neo

Poštovné zadarmo pomaly končí? Ako prvý už to zaviedol Banggood

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše