Luxusný kupón v EU sklade: Xiaomi VIOMI V3 prináša obrovské množstvo vylepšení, umýva, výkon 2600 Pa za 426.76€ z pôvodných 454€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

V spolupráci so spoločnosťou VIOMI, ktorá pre spoločnosť Xiaomi vyrába množstvo produktov vrátane pračiek, termosiek, chladničiek, ohrievačov vody, filtrov do chladničky prichádza nový produkt.

Novým produktom je vysávač VIOMI V3, ktorý prináša azda najviac vylepšení voči predchádzajúcim generáciam.

Jeho výkon je na úrovni až  2600 Pa. Vysávaču nechýba spárovanie s aplikáciou v smartfóne, nechýba aj vodná nádržka s kapacitou 550 Ml, odpadová nádržka má kapacitu 550 ml. Zdoláva prekážky o výške nie 1 cm, ale až 2 cm. Vďaka vylepšenému algoritmu je efektívnejší až o 30%. Obsahuje aj nový typ Y režimu mopovania, ktorý je efektívnejší ako klasický Skový. Kapacita batérie dosahuje úroveň ohromných 4900 mAh, vďaka ktorej vydrží až 150 minút používania. Dokonca je možné nastaviť či chcete vysávať súčasne umývať, vysávať, alebo len umývať bez vysávania. 

Dokonca si aj zapamätá mapy až 5 poschodí. Možné je samozrejme vybrať miestnosti, ktoré má vysávať, alebo len časť miestností, rovnako aj nastavovanie časov, kedy.

Cena v nemeckom sklade sa pohybuje na úrovni 454€.

Vďaka kupónu: E49E0C32365EB000

cena klesne na hodnotu: 426.76€.

Poštovné je v cene 5.45€. Keďže produkt sa nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Viomi V3 vysávač

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše