Recenzia, máme aj kupón: Blitzwolf slúchadlo s výdržou 20 hodín za parádnych 9.04€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Reálne sme otestovali slúchadlo značky Blitzwolf a poďme sa pozrieť, aký máme z neho dojem.

Výrobca udáva výdrž na úrovni 20 hodín, veľmi sme tomu neverili. Slúchadlo bolo testované 2 dni, každý deň približne 8 hodín používania, náhodných hovorov nie neustále. Každý deň klesla batéria len o 10%. Čiže po prvom dni neustále 8 hodinového pripojenia k smartfónu, kapacita na batérie bola na úrovni 90%. Na ďalší deň po 8 hodinách na konci 8 hodín kapacita zostala na úrovni 80%. Medzi 2 dňami slúchadlo nebolo nabíjané.

Chceme tým povedať, že je to neuveriteľná výdrž. Pretože množstvo slúchadiel na trhu, ktoré sú neustále pripojené k smartfónu, nemusí byť prehrávaná hudba nič, už len to ich samotné pripojenie, že sú pripojenie k smartfónu vyťažuje ich batériu. To znamená, že tento model slúchadla je ideálny pre občasné hovory, prípadne pre kuriérov. Pri občasným hovorom jeho výdrž kľudne môže dosiahnúť aj 10 dní používania. Samozrejme závisí na dĺžke hovorov.

Výhodou slúchadla je, že má fyzické tlačítko, kedy máte istotu, že hovor sa príjme. Hlavné tlačítko pre prijatie alebo odmietnutie hovoru slúži aj pre zapnutie a vypnutie slúchadlá. Dlhým podržaním sa slúchadlo zapne alebo vypne. Dokonca sa v ňom aj ozve pani v angličtine, že slúchadlo bolo úspešne pripojené k smartfónu, alebo že bolo vypnuté. Ak už ho prvýkrát spárujete so smartfónom, následne vždy sa automaticky k zariadeniu pripojí.

Jeho cena sa bola znížená na hodnotu 10.85€.

Vďaka kupónu: BGYBBH2

cena klesne na hodnotu: 9.04€. Nezabudnite vybrať poštovné EU Priority Line alebo Banggood Express, kedy CLO a DPH neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. EU Priority Line a Banggood Express poštovné sme otestovali: článok: 2. august 2021 – Vyskúšali sme Banggood Express a EU Priority Line poštovné z Číny, bleskovo doručené za 12 dní, žiadne DPH/CLO pri doručení

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Blitzwolf slúchadlo

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše