S kupónom tak lacné nikdy neboli: Xiaomi Haylou GT1 Plus, konečne výdrž až 5 hodín, lepší čip 16.38€ z pôvodných 21.05€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Nové Haylou GT1 Plus prichádzajú v nádhernom matnom čiernom prevedení, ku ktorým taktiež nechýba nabíjacie púzdro. Na jedno nabitie slúchadlá vydržia až 5 hodín používania, v prípade prvej generácie to boli 4 hodiny používania, nabíjacie púzdro ich umožní nabiť 3x – celkovo tak na ďalších 18 hodín, v prípade prvej generácie to bolo 12 hodín. Taktiež im nechýba podpora ovládania hlasových asistentov SiriGoogle Asistent, alebo Xiaomi asistent XiaoAi.

Na spárovanie so zariadeniami obsahujú najnovšiu technológiu Bluetooth 5.0, ktorá ponúka lepší dosah a silnejšie pripojenie. Ich prednosťou je dotykové ovládanie slúchadiel. Slúchadlám nechýba certifikácia IPX5, kedy im neuškodí dážď. V balení nechýbajú 3 veľkosti štuplíkov, kedy pri správnom zvolení len tak ľahko nevypadávajú z uší. Vylepšenia sa dočkal aj ich čip, ktorý je teraz od spoločnosti Qualcomm. Vďaka použitiu nového čipu prinášajú ešte kvalitnejšie zvukové prevedenie.

Cena slúchadiel v predaji sa pohybuje na úrovni 21.05€.

Vďaka kupónu: DHYF5OFF

cena klesne na hodnotu: 16.38€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Haylou GT1 Plus

Návod: Ako uplatniť kupón na DHgate.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše