V EU sklade v čínskej cene: 10.1′ Teclast T30 so 64GB úložiskom, 4GB RAM, SIM slot za 182.26€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Populárna čínska značka Teclast, ktorá sa zaoberá predajom cenovo dostupných tabletov a notebookov, prichádza na trh s novým tabletom.

Tablet Teclast T30 získava 10.1 palcový displej s rozlíšením Full HD. Procesorom tabletu je Helio P70, nechýba RAM s kapacitou 4GBinterné úložisko s kapacitou 64GB. Nechýba podpora Micro SD kariet až do kapacity 128GB. Hlavný fotoaparát tablet obsahuje 8 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Taktiež obsahuje duálnu Wifi. Na nabíjanie tabletu slúži port typu USB C. Nechýba aj slot pre dátovú SIM.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni 182.26€ v španielskom sklade. Rovnaká cena je dokonca aj v čínskom sklade. Poštovné je v cene 3.60€, nezabudnite sa prekliknúť na ES sklad. Zo Španielska sme aj my objednávali – dezinfikačný gél, kedy produkt bol dodaný za 7 dní:  Otestovali sme, z EU skladu do 7 dní doručené, GLSkom: 500 ml dezinfikačného gélu

Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Teclast T30

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše