S kupónom ušetríš: Najnovší model DJI Mavic Air 2 s výdržou až 34 minút, 10 km doletom za 705.09€ z pôvodných 881.36€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop si pripravil zľavový kupón pre nový model čerstvo predstaveného dronu DJI Mavic Air 2.

Tento model dronu patrí medzi profesionálne drony. Jeho výdrž na jedno nabitie sa pohybuje na úrovni 34 minút lietania. U dronu nechýba 48 megapixelová kamerka, ktorá dokáže zaznamenávať aj panoramatické fotografie. Kamera dokáže nahrávať videá v rozlíšení 4K pri 60 fps. Tento dron je možné spárovať aj so smartfónom prostredníctvom aplikácie. Dron dokáže lietať rýchhlosťou až 68.4 km / h. Ovládať je ho možné do diaľky až 10 km – samozrejme s prenosom obrazu.

Aktuálna cena dronu sa pohybuje na úrovni: 881.36€.

Vďaka kupónu s názvom: BGAIR2SP5

jeho cena klesne na hodnotu: 705.09€.

Aktuálna cena dronu sa pohybuje na úrovni: 1145.77€ vo verzii s príslušenstvom – v ktorom sú 3 batérie, taška, aj náhradné vrtuľky.

Vďaka kupónu s názvom: BGAIR2SP5

jeho cena klesne na hodnotu: 916.62€.

Poštovné typu EU Priority Line je v cene 0.94€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Viac info o tomto poštovnom: Júl 2020 – Expresne rýchle doručenie cez EU Priority Line z Banggoodu len za 9 dní od odoslania, bez zastavenia colnicou

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom DJI dron

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše