S kupónom ušetríš: Elegantné vodotesné Lenovo Watch 9 spárovateľné s appkou za 11.03€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Hodinky Lenovo Watch 9 získavajú prémiový čistý dizajn. Sú kompatibilné so systémom Android alebo iOS, so smartfónom sa spárujú prostredníctvom bluetooth technológie. Hodinky dokážu monitorovať kroky, spálené kalórie, meranie spánku. Sú vodotesné do hĺbky 50 metrov, je ich možné používať aj pri plávaní. V aplikácií v smartfóne je možné nastaviť aj budík, kedy hodinky začnú vibrovať, dokonca podporujú notifikácie pre SMS alebo pre telefonát.

Ich cena sa pohybuje na úrovni 13.58€.

Vďaka kupónu: BGS1LW9

cena klesne na hodnotu: 11.03€, poštovné je v cene 2.12€. Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Lenovo Watch hodinky

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Nezabudnite: Najlepšie mesiace sú TU, nakupuj, v budúcom roku sa ceny podstatne navýšia

 

 

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše