S kupónom ušetríš v poľskom sklade: Ninebot Max s dojazdom až 65 km za 509.42€ z pôvodných 536.72€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Tento produkt sa predáva ešte pod značkou Segway, kedy túto spoločnosť odkúpila v roku 2015 spoločnosť čínska spoločnosť Ninebot, ktorá vznikla investíciou spoločnosti Xiaomi.

Nová kolobežka Ninebot Max dosahuje maximálnu rýchlosť 25km/h, tento model kolobežky má dojazd až 65 km na jedno nabitie. Maximálna nosnosť je 100kg. Na spárovanie s kolobežkou slúži aj aplikácia pre smartfón, kde je možné vidieť aktuálnu rýchlosť, zostávajúcu kapacitu batérie. Oproti starším modelom s 8 palcovou pneumatikou, nová pneumatika obsahuje 10 palcov vďaka ktorým lepšie tlmí nárazy, pre pohodlnú jazdu.

Pneumatiky neobsahujú vzduch, sú to bezdušové pneumatiky, ktoré obsahujú viacvrstvový plášť so špeciálnou „želé“ vrstvou, ktorá minimalizuje zničenie pneumatiky. Zmena nastala aj v umiestnení elektromotora a brzdy. Po novom kolobežka získava podobný displej, ktorý nájdeme u modelu kolobežky Xiaomi Scooter Pro. Nastaviť je možné 3 režimy jazdy, ďalší režim navyše – pomocný pri tlačení kolobežky.

Tentokrát je elektromotor umiestnený v zadnej pneumatike, zatiaľ čo brzda je umiestnená v prednej pneumatike. Kolobežka obsahuje brzdu dvojitú – rekuperácia elektrickej energie prostredníctvom zadného kolesa. Vďaka elektromotoru umiestnenom na zadnej pneumatike, nová kolobežka má lepšiu akceleráciu, vďaka vyššej hmotnosti 18 kg, má lepšiu stabilitu. Výkon motora je vyšší, na úrovni 350 W. Kolobežka ES2 má 300W motor, ES1 má 250W motor.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 536.72€.

Vďaka kupónu: MAXG30New

Cena klesne na hodnotu: 509.42€. Poštovné typu DPD- Abroad Delivery je v cene 4.71€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Produkt dorazí k zákazníkovi z poľského skladu. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Ninebot Max

Návod: Ako uplatniť kupón na DHgate.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše