S kupónom ušetríš v CZ sklade: Ultrabook Chuwi AeroBook s 956% úspechom za 440.15€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Čínska spoločnosť Chuwi, ktorá sa zameriava na predaj cenovo dostupných tabletov a notebookov v minulom roku spustila crowdfundingovú kampaň na Indiegogo. V kampani v marci Indiegogo spoločnosť predstavila nový ultrabook Chuwi Aerobook. Ultrabook úspešne dokončil predajnú kampaň, kedy dovŕšil predajnú úspešnosť až na úrovni 956%. Tentokrát ultrabook bol oficiálne spustený v ostrom predaji dostupnom aj pre nás.

V porovnaní s 12.3 palcovými notebookmi je rozmerovo rovnaký práve vďaka tenkým rámčekom okolo displeja a bezrámčekovej klávesnici

Chuwi Aerobook získava 13.3 palcový IPS displej s rozlíšením Full HD, jeho bočné rámčeky sú tenké na úrovni 0.5 cm. Jeho procesorom je Intel Core 6. generácie, M3-6Y30. Kapacitu RAM získava na úrovni 8GBinterné úložisko na úrovni 256GB typu SSD – M.2. Spoločnosť udáva výdrž na jedno nabitie na úrovni 8 hodín. Získava dva USB 3.0 porty, slot pre Micro SD karty, audio jack, Mini HDMI. Taktiež nechýba port typu USB C. Nechýba plná licencia Windows 10 so všetkými jazykmi.

V českom sklade sa pohybuje v cene 444.78€.

Vďaka kupónu: 7d18f7

cena klesne na hodnotu: 440.15€. Poštovné je zadarmo. Nezabudnite sa prekliknúť na CZ sklad, keďže sa produkt nachádza v CZ sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Chuwi Aerobook

Otestovaný CZ sklad na Bangood: Skutočne rýchle dodanie len za 5 dní

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše