Xiaomi Amazfit Ares s netradičným dizajnom sú realitou: Nechýba ochrana pred nadmernou záťažou

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Výrobca Xiaomi náramkov spoločnosť Huami predstavila nový model hodiniek.

Hodinky Amazfit Ares obsahujú 1.28 palcový farebný displej, ktorý pokrýva sklo Gorilla Glass 3. generácie. Sklo displeja je odolné voči zanechávaniu otlačkov prstov. Hodinky ponúkajú neuveriteľný počet športových aktivít, ktorých je až 70. Hodinky dokážu monitorovať aktuálnu rýchlosť vďaka GPS či nadmorskú výšku. Obsahujú zabudovaný algoritmus FirstBeat, ktorý používajú profesionálne športové tímy na vyhodnotenie rôznych športových údajov.  Algoritmus v hodinkách môže ponúknuť údaje ako maximálna absorpcia kyslíka, čas zotavenia, čas záťaže, záťažový efekt. Vďaka týmto hodnotám je možné sa vyhnúť zraneniam spôsobenými nadmernou záťažou.

Na sledovanie srdcového rytmu slúži optický senzor BioTracker PPG, ktorý spoločnosť Huami vyvinula nezávisle. Tep je možné monitorovať neustále v časových intervaloch počas celých 24 hodín, rovnako ako u ostatných Amazfit produktov. Nechýba monitorovanie spánku, notifikácie a iné upozornenia, ktoré poznáme z ostatných Amazfit produktov.

Pokiaľ ide o výdrž, hodinky vydržia na jedno nabitie približne 14 dní, v prípade používania hodiniek v základnom prežime je to výdrž na úrovni 90 dní. Pri nepretržitom zapnutom GPS je výdrž na úrovni takmer 24 hodín. Hodinky prichádzajú v dvoch farbách: Rock Black a Army Green. Ich cena na čínskom trhu sa bude pohybovať na úrovni od 70 dolárov. Predaj v Číne začína 1. júna.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše