Nepremeškaj Ali kupón v EU sklade: Xiaomi elektrický skejtbord s rýchlosťou až 22 km / h za 239.76€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti aj tento Xiaomi elektrický skejtbord vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. Skejtbord upúta moderným dizajnom. Na prvý pohľad sa zdá, že nie je ničím zvláštny. V skutočnosti obsahuje integrovanú batériu, ktorá poháňa 500W jednosmerný rozbočovač. Ten zaručuje dojazd približne 12 km, kedy rýchlosť skejtbordu sa pohybuje na úrovni až 22 km / h. Kolieska vyrába spoločnosť ACTION.  Skejtbord má rozmery 70 x 20 x 13 cm, váži približne 5 kilogramov, nosnosť je na úrovni až 100 kg. Vyrobený je z javorového dreva a z hliníkovej zliatiny, ktorá sa používa pri výrobe lietadiel.

Batéria taktiež napája LED svetlá, ktoré sa nachádzajú na spodnej strane skejtbordu. Vďaka nim je pohybovanie v noci bezpečnejšie. Skejtbord taktiež obsahuje bezdrôtový ovládač.  Nechýba bluetooth technológia, vďaka ktorej skejtbord spárujete so smartfónom, kde je možné sledovať aktuálny stav batérie, prejdenú vzdialenosť, dojazd.

Aktuálna cena v predaji v poľskom sklade sa pohybuje na úrovni 206.52€

Vďaka kupónu: get10

cena klesne na hodnotu: 239.76€, poštovné je zadarmo. Produkt sa nachádza v poľskom sklade. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Xiaomi skateboard

Návod: Aplikovanie zľavového kupónu na Aliexpresse

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše