S kupónom ušetríš: Xiaomi Roidmi 3S transmitter, upozorní aj na batériu za 9.05€ z pôvodných 18.11€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Ponúkame zľavový kupón pre adaptérik Xiaomi Roidmi 3S.

Tento model sa dočkal mierneho vylepšenia. Rovnako ako u predchádzajúcej generácie obsahuje funkciu transmittera, kedy smartfón s adatérikom spárujete prostredníctvom bluetooth technológie, vďaka čomu môžete prehrávať skladby smartfónu vo vašom rádiu v aute. Jednoducho naladíte rovnakú frekvenciu aplikácie v smartfóne na frekvenciu v autorádiu. Tento vylepšený model je navyše komatibilný so všetkými autami. Navyše adaptérik vás upozorní na nízke napätie v aute, vtedy adapérik upozorní červeným osvetlením, taktiež v smartóne príde upozornenie.

Aktuálna cena sa pohybuje na úrovni: 18.11€.

Vďaka kupónu s názvom: BGRMCC

 cena klesne na hodnotu: 9.05€. Poštovné je v cene 2.98€, nezabudnite sa prekliknúť na HK sklad.  Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Roidmi 3S adaptérik

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše