Najlepší mesiac v roku je TU, nakupuj, v budúcom roku sa ceny podstatne navýšia

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Najlepší mesiac na kúpu Xiaomi produktov v tomto roku prichádza, mesiac november. Najnižšie ceny sú práve v tomto mesiaci. Na začiatku Nového roku sa ceny vždy navýšia.

E-shop Aliexpress, Gearbest, Banggood sú najväčšie a najpopulárnejšie čínske e-shopy na svete, ktoré sú úspešné vďaka nízkym cenám produktov. Našou spoluprácou s e-shopmi ceny je možné znížiť ešte viac, vďaka zľavovým kupónom, ktoré zverejňujeme.

Rozhodli sme sa ponuku zľavových kupónov rozšíriť a zasielať skvelé zľavové kupóny aj prostredníctvom e-mailu. Dôvod uvedenia zasielania kupónov týmto spôsobom je aj ten, že mnoho čitateľov nám píše, že kupóny sú expirované, po platnosti, takto obdržíte do schránky kupóny, ktoré sú v danom momente platné.

Prihlásením do našej e-mailovej databázy získate:

– zľavové kupóny určené výhradne pre partnerov – pre nás a pre našich čitateľov.

– vďaka kupónom ceny produktu sú nižšie ako v bežnom predaji

– zľavové kupóny nezmeškáte

– nemusíte neustále sledovať náš web, kupóny obdržíte e-mailom

– kupóny sú generované každý deň, generujeme aj 30 – 80 kupónov denne.

 – vždy obdržíte platné zľavové kupóny

Nižšie máte formulár pre odberu zľavových kupónov e-mailom. Po prihlásení k odberu ho vo svojej e-mailovej schránke potvrďte. Ak by sa nenachádzal v doručenej pošte skontrolujte priečinok spam.

Nezabudnite, ku všetkým smartfónom objednaných prostredníctvom nášho webu získate 2x kvalitné sklo na celý displej (drahšie sklo na celú prednú stranu – až po okraj) a taktiež veľmi užitočný mini meter:

Zadarmo v tomto mesiaci k smartfónom veľmi užitočný mini meter a 2x drahšie sklá (na celú prednú časť)

Nezabudnite, ku všetkým tabletom a notebookom objednaných prostredníctvom nášho webu získate veľmi užitočný mini meter:

Zadarmo v tomto mesiaci k notebookom a k tabletom veľmi užitočný mini meter

Nezabudnite, poštovné EU Priority Line obchádza colnicu, kedy balík je doručovaný priamo k zákazníkovi: https://www.xiaomiphone.sk/2020/07/jul-2020-expresne-rychle-dorucenie-cez-eu-priority-line-z-banggoodu-len-za-9-dni-od-odoslania-bez-zastavenia-colnicou

Nezabudnite, z CZ skladu je doručovanie produktov vcelku rýchle: Cz sklad máme aj priamo otestovaný:  21.august – otestovaný CZ sklad na Banggood, extrémne dodanie len za 3 dni od odoslania

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše