Ali výpredaj v EU sklade, 18 mes. záruka, 4747 hodnotení: Tronsmart Spunky Beat, 7 hodín výdrže, LED diódky za 21.11€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Tronsmart Spunky Beat získavajú lepší čip od spoločnosti Qualcomm, vďaka ktorému ponúkajú nižší odber spotreby energie, kvalitnejší zvuk. Na jedno nabitie vydržia až 7 hodín počúvania hudby, vďaka nabíjaciemu púzdru je ich možné nabiť až na ďalších 24 hodín. Nechýba im dotykové ovládanie, dokonca obsahujú aj certifikáciu IPX5, vďaka ktorej im neuškodí dážď. Dokonca nechýba aj podpora hlasových asistentov Siri alebo Google Asistent.

Na nabíjanie slúži už USB port typu C, nie staršia technológia Micro USB. Vďaka použitiu novej technológie Bluetooth 5.0, prepojenie so smartfónom je stabilnejšie a silnejšie, s lepším dosahom. Pri úspešnom spárovaní so smartfónom, ak ich z púdra pôjdete vytiahnuť inokedy, so smartfónom sa spárujú automaticky, netreba ich znovu párovať nanovo. Výhodou je, že na púzdierku obsahujú LED diódky určujúce stav batérie, či nabíjací káblik priamo v púzdre.

Ich cena v predaji sa od 09:00 hod. bude pohybovať na úrovni 21.11€ v poľskom sklade. Poštovné je v cene 4.07€. Predajca je oficiálna značka Tronsmart s 18 mesačnou zárukou na produkty.

Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Tronsmart Spunky

Návod: Ako vyhľadať európske sklady na Aliexpresse?

Januárová súťaž so XiaomiPhone.sk o 7 cien (1.01. – 31.01.)

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše