Kupón v EU sklade, aj darček: Viomi V2 Pro, aj umýva za 287.24€ z pôvodných 306.15€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Viomi V2 Pro vysávač je podobný základnej verzii Viomi V2 vysávača, stále je okrúhly a vybavený mnohými senzormi. Motor je vyvíja tlak 2100 Pa. U tohto modelu nechýba nový typ nádržky pre vodu a boxu pre odpad. Odteraz tieto nádržky sú spojené v jednej. Nádržka na vodu má kapacitu 200 ml, nádržka na odpad 300 ml.

Pracovný čas je na úrovni až 130. minút na jedno nabitie. Nechýba aj detekcia koberca. Samozrejmosťou je možnosť párovania s aplikáciou. Vysávač prechádza aj cez prahy dverí, až do výšky 2 cm. Dokonca vysávač obsahuje snímač nádržky na vodu. V aplikácii v smartfóne nechýba monitorovanie trasy vysávania, možnosť výberu lokality pre vysávanie – prostredníctvom aplikácie nastaviť, kde vysávač nemá vysávať.

Jeho cena v EU sklade sa pohybuje na úrovni 306.15€.

Vďaka kupónu: NNNVM21111

cena klesne na hodnotu: 287.24€. Poštovné z poľského skladu je zadarmo, s dobou doručenia do 7 dní. Zadarmo k produktu získate držiak na handričku, v hodnote 22.35€. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Viomi V2 Pro

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše