Nepremeškaj Ali výpredaj, kupón v EU sklade: Xiaomi Amazfit GTS za 83.11€ z pôvodných 103.97€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Dizajn Amazfit GTS hodiniek je veľmi podobný Apple Watch hodinkám. Telo nových hodiniek je vyrobené z rovnakých materiálov, ktoré poznáme z Amazfit GTR hodiniek. Hovoríme o veľmi silnej a pritom ľahkej hlinikovej zliatine. Ich váha predstavuje úroveň len 24.8 gramov, hrúbka je na úrovni len 9.4 mm. Displej hodiniek je 1.65 palcový vyrábaný technológiou AMOLED.

Vďaka novému štvorcovému použitiu obrazovky spoločnosť Huami tvrdí, že užívateľské rozhranie je ešte viac optimalizované, do rozhrania systému boli pridané 2 nové moduly, ktoré umožnia ešte viac informácii zobrazovať na displeji, v porovaní s kruhovými inými Amazfit hodinkami. Tieto zobrazenia informácii je možné nastavovať. Hodinky obsahujú nový PPG senzor pre biologické sledovanie so systémom „biodát“ umelej inteligencie, ktorá umožňuje identifikovať prípady arytmie. Nechýba 12 športových režimov, vodotesnosť do 5 ATM. Taktiež obsahujú NFC modul, pre platby v Číne. Výdrž je na úrovni 14 dní pri bežnom používaní.

Ich cena sa pohybuje na úrovni 103.97€ v poľskom sklade.

Vďaka kupónu: ALIEXPRESSBF9

cena klesne na hodnotu: 83.11€ už aj so zľavou vyššie uvedenou. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit GTS

Návod: Aplikovanie zľavového kupónu na Aliexpresse

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše