Nepremeškaj Ali výpredaj, kupón v EU sklade: Xiaomi Band 5 GLOBAL VERSION určený pre EU trhy za 26.88€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Náramok Xiaomi Band 5 získava 1.1 palcový farebný AMOLED displej, starší Xiaomi Band 4 má menší 0.95 palcový. Kapacita batérie nového náramku je na úrovni 125 mAh, s výdržou približne 20 dní používania. Oproti predošlej generácii nový náramok obsahuje novú magnetickú nabíjačku.

Samozrejmosťou ako u predchádzajúcej generácie nechýba monitorovanie spánku, krokomer, merač spálených kalórií, notifikácie. Náramku nechýba certifikácia IP68, vďaka ktorej je vodotesný do hĺbky 50 metrov, po dobu 30. minút.

Oproti predošlej generácii nový náramok obsahuje viac športových aktivít, Xiaomi Band 4 podporoval beh na bežeckom páse, beh vonku, cvičenie, jazda na bike, chôdza, plávanie. Nový náramok meria aj ešte ďalšie aktivity ako: jazda na rotopede, cvičenie na eliptickom trenažéri, skákanie cez švihadlo, cvičenie na veslovom stroji, jóga.

Medzi novimkami patrí pulzný oximeter, čiže meranie kyslíku v krvi. V praxi to slúži na detekovanie úrovne stresu, či dýchania. Náramok obsahuje aj funkciu z Amazfit hodiniek, funkciu PAI, je to vylepšený systém na určovanie osobného skóre pri vyhodnoteniach športových aktivít. Pre ženy, náramok obsahuje aj funkciu menštruačného cyklu. Náramok slúži aj ako vzdialená spúšť fotoaparátu smartfónu.  Samozrejmosťou je aj optický PPG snímač tepu.

Jeho cena v predaji sa pohybuje v predpredaji na úrovni 29.54€ v španielskom sklade, vo verzii GLOBAL – určenej pre EU trhy, s angličtinou.

Vďaka kupónu: AUTHEN1111

cena klesne na hodnotu: 26.88€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Band 5

Návod: Aplikovanie zľavového kupónu na Aliexpresse

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše