S kupónom ušetríš v EU sklade, aj darčeky: Ultrabook Chuwi AeroBook, bez okrajov kláves za 317.07€ z pôvodných 338.21€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Čínska spoločnosť Chuwi, ktorá sa zameriava na predaj cenovo dostupných tabletov a notebookov v minulom roku spustila crowdfundingovú kampaň na Indiegogo. V kampani v marci Indiegogo spoločnosť predstavila nový ultrabook Chuwi Aerobook. Ultrabook úspešne dokončil predajnú kampaň, kedy dovŕšil predajnú úspešnosť až na úrovni 956%. Tentokrát ultrabook bol oficiálne spustený v ostrom predaji dostupnom aj pre nás.

Chuwi Aerobook získava 13.3 palcový IPS displej s rozlíšením Full HD, jeho bočné rámčeky sú tenké na úrovni 0.5 cm. Jeho procesorom je Intel Core 6. generácie, M3-6Y30. Kapacitu RAM získava na úrovni 8GBinterné úložisko na úrovni 256GB typu SSD – M.2. Spoločnosť udáva výdrž na jedno nabitie na úrovni 8 hodín. Získava dva USB 3.0 porty, slot pre Micro SD karty, audio jack, Mini HDMI. Taktiež nechýba port typu USB C. Nechýba plná licencia Windows 10 so všetkými jazykmi.

Cena ultrabooku sa pohybuje na úrovni 338.21€ v španielskom sklade.

Vďaka kupónu: BGCWBF008

cena klesne na hondotu: 317.07€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Nezabudni, v tomto mesiaci získavaš aj 2 darčeky k notebooku: Zadarmo v tomto mesiaci 2x skrutkovač a mini meter k tabletom, televízorom, notebookom, robotickým vysávačom

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu presmerovanie nefunguje.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Chuwi Aerobook

Novembrová súťaž so XiaomiPhone.sk o 11 cien (9.11. – 30.11.)

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše