S kupónom ušetríš v EU sklade: Nová generácia Xiaomi HIMO V1S z vyššou rýchlosťou aj dojazdom 533.19€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi nedávno na svojej platorme Xiaomi Youpin spustila predaj nového bicykla HIMO. Tentokrát prichádza na trh najnovšia generácia V1S, oproti predchádzajúcej generácii V1.

HIMO V1S elektrický bicykel obsahuje lítiové batérie. Na jedno nabitie udávaný dojazd bicykla je na úrovni 60 kilometrov v moped režime, v štandardnom režime 40 kilometrov. Bicykel taktiež obsahuje displej na ktorom je udávaná aktuálna rýchlosť, dojazd, prejdená vzdialenosť. Vďaka certifikácií IP54 tachometru neuškodí dážď.

Nový bicykel je ľahko skladateľný a váži približne 16.7 kg. Rám je vyrobený z hliníkovej zliatiny špeciálne skonštruovanej tak, aby vydržala namáhanie aj motora a batérie, ktoré sa nachádzajú v strednej časti rámu. Bicykel obsahuje vysoko účinný kotúčový brzdový systém s brzdným účinkom 4 metrov na suchom povrchu, 6 metrov na mokrom povrchu. Sedadlo je vyrobené z nepremokavého penového poťahu. Maximálna rýchlosť bicykla sa pohybuje na úrovni 25 km / h, predchádzajúca generácia HIMO V1 obsahuje rýchlosť 20 km / h,  maximálna záťaž je na úrovni 100 kg.

Jeho cena sa v predaji pohybuje na úrovni 541.79€.

Vďaka kupónu: GKB516S

cena klesne na hodnotu: 533.19€. Poštovné DPDčkom je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu presmerovanie nefunguje.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi HIMO V1S

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše