Cyber Monday v EU sklade: Xiaomi Oclean X s farebným displejom za 26.06€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami predstavila ďalší nový produkt.

Novým produktom je zubná kefka Xiaomi Oclean X, ktorej výrobu zabezpečuje rovnako ako u ostatných Oclean kefiek spoločnosť Huami. Spoločnosť Huami zabezpečuje výrobu aj náramkov Xiaomi, či produktov série Amazfit. Zubná kefka vstúpila do činskej crowdfundingovej kampane Xiaomi Youpin, kde v predpredaji získala obrovský úspech, kedy dosiahla finančný cieľ pre spustenie výroby, nie v hodnote 100% ale až ohromných 2000 %. Podľa informácii kefku si predobjednalo až 41 450 ľudí, kedy predaj vygeneroval finančný príjem na úrovni až 1.4 milióna USD.

Zubná kefka Xiaomi Oclean X získava 0.96 palcový dotykový farebný displej, na ktorom sa zobrazujú potrebné informácie vrátane časovača, či skóre čistenia zubov. Zubná kefka vibruje až 40 000 úderov za minútu, nechýba až 32 možností nastavenia intenzity, vyše 20 režimov čistenia, samozrejmosťou je spárovanie s aplikáciou v smartfóne. Kapacita batérie dosahuje kapacitu 800 mAh, vďaka ktorej vydrží až 30 dní používania. Kefka sa nabíja prostredníctvom bezdrôtového nabíjania prostredníctvom stojanu, tento stojan slúži aj ako držiak na stenu. Gyroskop zubnej kefky dokáže monitorovať 8 oblastí v ústnej dutine, kedy vďaka aplikácii kefka pripomenie, ktoré oblasti ešte treba čistiť.

Cena kefky s 2x nadstavcami sa pohybuje na úrovni 33.72€ v poľskom sklade.

Vďaka kupónu: 42148052

cena klesne na hodnotu: 26.06€. Poštovné je zadarmo. Produkt sa nachádza v EU sklade. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Oclean X

Návod: Ako uplatniť kupón na DHgate.com

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše