Ako benefit 2x sklo ZADARMO pre smartfón pri objednávke smartfónu v tomto mesiaci, sklo dodané z EU skladu s rýchlou dobou doručenia

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


V spolupráci so zahraničnými e-shopmi spúšťame k všetkým objednaným smartfónom prostredníctvom presmerovania z našej webovej stránky 2x sklo zadarmo. Toto sklo dorazí kupujúcemu z EU skladu, bez poplatkov navyše pri doručení.

Podmienky:

  • 2x sklo zadarmo platí pre objednávky všetkých modelov smartfónom, aj iných značiek, v termíne od  1. marca 2024 – do termínu 30. marca 2024. 
  • V prípade všetkých e-shopov nákup realizujte prostredníctvom prehliadača počítača alebo prehliadača notebooku, cez smartfón nenakupujte, keďže vašu objednávku neevidujeme, vtedy nieje možný nárok na darčeky.
  • 2x sklo zadarmo k smartfónu platí len v uvedenom termíne, rovnako v uvedenom termíne zašlite požiadavku  pre tento darček. 
  • od 15.7.2020 k smartfónom zasielame kompletné ochranné sklo, ktoré pokrýva celú prednú časť a ktoré je drahšie ako obyčajné sklá, ktoré nepokrývajú celý displej.
  • Ponuka platí pre objednávky vytvorené presmerovaním z webovej stránky xiaomiphone.sk do e-shopov, prostredníctvom našich odkazov v článkoch.
  • Nezabúdajte na to, aby ste presmerovaním na produkt prešli z našej webovej stránky prostredníctvom tlačítka v článku, nie z iných webových stránok. Vašu objednávku musíme evidovať, že skutočne vznikla presmerovaním z tejto webovej stránky xiaomiphone.sk , vtedy máte nárok na darčeky k objednávke smartfónu.

V prípade nejasností nás kontaktujte v online podpore.

  • Po vytvorení objednávky, na mail: admin@xiaomiphone.sk nám zašlite informácie o objednávke.
  • Následne objednáme my pre Vás 2ks ochranného skla pre objednaný model smartfónu.

Aby sme ľahšie e-maily spracúvali, do predmetu uveďte číslo objednávky:

Príklad:

„sklo zadarmo: objednávka č: W1612300442594912″

Do tela e-mailu nezabudnite uviesť, č. objednávky, e-shop v ktorom ste nakúpili, dátum objednávky, e-mail s ktorým ste registrovaný v e-shope, adresu, na ktorú sklo zašleme.

Nezabudnite sa pridať aj do nášho newslettera, kedy zasielame zľavové kupóny aj e-mailom.

Prihlásením do našej e-mailovej databázy získate:

– zľavové kupóny určené výhradne pre partnerov Gearbestu, Banggood, či Cafago (pre nás a našich čitateľov). 

– vďaka kupónom ceny produktu sú nižšie ako v bežnom predaji

– zľavové kupóny nezmeškáte

– nemusíte neustále sledovať náš web, kupóny obdržíte e-mailom

– kupóny sú generované každý deň

Aktuálne kupóny:

Až 22 čerstvých kupónov pre Xiaomi smartfóny, 11/11 kupóny: Nádielka platných kupónov zoradených od najlacnejších po najdrahšie smartfóny + nechýba darček

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše