Kupón v EU sklade: Nadupaný herný smarfón Nubia Red Magic GLOBAL, LTE, 128GB, s 8GB RAM za 164.63€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Smartfón Nubia Red Magic prichádza s 5.99 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+, displej získava pomer na úrovni 18:9. Smartfón získava procesor Snapdragon 835. Telo smartfónu je vyrobené z hliníka, ktoré je ergonomicky navrhnuté pre hranie. Smartfón taktiež získava nový chladiaci systém s konvekčnou klimatizáciou. Chladiaci systém je navrhnutý tak, aby účinne odvádzal teplo bez toho, aby to ovplyvnilo výkon smartfónu. Na zadnej strane smartfón obsahuje svietiaci LED pásik.

Kapacita RAM dosahuje úroveň 8GB, interné úložisko smartfón obsahuje 128GB. Taktiež smartfón obsahuje GameBoost mód. Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje 24 megapixelový, predný fotoaparát 8 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3800 mAh. Uvedený model je vo verzii GLOBAL – s plným LTE, slovenčinou, EU adaptérom.

Cena smartfónu v predaji sa pohybuje na úrovni 176.39€ v nemeckom sklade.

Vďaka kupónu: REDMAGICEU

cena klesne na hodnotu: 164.63€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Nubia Red Magic

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše