Exkluzívny kupón v CZ sklade: Roborock S6 aj v luxusnej čiernej za 416.07€ z pôvodných 440.55€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 je veľmi inteligentný robotický vysávač, ktorý simulátne lokalizuje a mapuje prostredie pomocou algoritmu, to mu umožní efektívne zmapovať prostredie a najefektívnejšie vypočítať najlepšiu trasu čistenia. Vďaka novému algoritmu mapovania vysávač je o 20% rýchlejší pri používaní, o 50% tichší. Ako ostatné produkty Mi ekosystému aj tento produkt sa ľahko spáruje s Mi Home aplikáciou. Vďaka tejto aplikácií je možné robota ovládať na diaľku (aj mimo vášho domova), nastaviť časy plánovania vysávania.

Vysávač je mimoriadne tichý, rovnako ako u prvej generácie obsahuje batériu o kapacite 5200 mAh, čo umožní až 2.5 hodinové vysávanie na jedno nabitie. Aplikácia tiež umožňuje vypočítať čas, ako dlho bude ešte robot vysávať daný priestor. Ak sa kapacita batérie zníži na minimum, robot sa vráti na dock stanicu pre nabíjanie. Model získal vylepšenie v rozpoznávaní miestností, každá miestnosť je rozpozná a užívateľ si môže vybrať, ktoré miestnosti chce vysávať. Vysávač je vylepšený viac po softvérovej stránke. Pribudla funkcia zapamätávania poschodí v aplikácii. Taktiež nechýba aj hlasové ovládanie vysávača prostredníctvom hlasového asistenta Alexa. Tento model vysávača taktiež umýva vodou. Kapacita nádržky predstavuje úroveň 140 ml, box na odpad má kapacitu 480 ml.

Jeho cena v českom sklade sa pohybuje na úrovni 440.55€.

Vďaka kupónu: BGCZDRBS6

cena klesne na hodnotu: 416.07€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu presmerovanie nefunguje. Cz sklad máme aj priamo otestovaný: Bleskové doručenie, Banggood objednávka z CZ skladu dorazila za 2 dni

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Roborock S6

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše