Nepremeškaj Ali výpreda, v EU sklade, 219 hodnotení: Chuwi Herobook Pro bez okrajov kláves, s 256GB SSD za 286.84€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Chuwi je známa výrobou notebookov a tabletov za priaznivé ceny. Tentokrát prichádza na trh vylepšená verzia notebooku Herobook, vo verzii PRO.

Najnovšie spoločnosť predstavila nový ultrabook Chuwi HeroBook Pro, ktorý získava 14.1 palcový displej, RAM na úrovni 8GB, interné úložisko na úrovni 256GB konečne typu SSD, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet do kapacity 512GB. Jeho procesorom je Intel Gen Gemini Lake N4000 s Turbo Boost do frekvencie až 2.6 GHz. Notebooku nechýbajú 2x USB port, Mini HDMI port, nabíjací port, port pre slúchadlá, Micro SD slot. Notebooku nechýba licencovaný operačný systém Windows 10.

Jeho cena sa pohybuje v predajnej cene 286.84€ v španielskom sklade. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Chuwi Herobook Pro

Návod: Ako vyhľadať európske sklady na Aliexpresse?

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše