Nepremeškaj zľavu, aj darčeky: Redmi Note 8 Pro 128GB GLOBAL, s NFC za 139.88€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Redmi Note 8 Pro získava 6.53 palcový displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 19.5 : 9. Displej pokrýva 91.4% prednej plochy smartfónu, u modelu Redmi Note 8 je to 90% pomer, u modelu Redmi Note 7 je to 86% pomer voči prednej strane. Jeho procesorom je Meditek G90T, ktorému nechýba aj špeciálne chladenie, ktoré poznáme z herných smartfónov.

Smartfón ako prvý na svete získal v čase uvedenia až 64 megapixelový hlavný fotoaparát spolu s  8, 2, 2 megapixelovým, predný fotoaparát smartfón obsahuje 20 megapixelový. Nechýba možnosť natáčania spomaleného videa pri 960 FPS. Fotografie je možné uskutočňovať až do rozlíšenia 9 248 x 6 936 pixelov. Smartfónu nechýba certifikácia od Tüv Rhineland, pre vysoký výkon sieťového prenosu pre hranie. Je optimalizovaný pre hranie hier, dokonca spoločnosť predstavila k nemu aj herný ovládač. Spoločnosť na hernom ovládači spolupracovala s tímom podznačky Black Shark. Snímač otlačkov prstov nájdeme na zadnej strane smartfónu. Smartfónu nechýba odolnosť voči špliechajúcej vode, prachu. Certifikácia IP52. Reprodukty obsahujú špeciálne sieťky, proti znečisteniu prachom. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4 500 mAh. Smartfón sa nachádza v predaji v presne v rovnakej verzii, ktorú kúpite na Slovensku, čiže plná podpora všetkých sietí, EU adaptér, všetky jazyky – aj slovenčina a čeština.

Jeho cena v 128GB verzii s NFC klesla na hodnotu 139.88€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 3.47€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. EU Priority Line poštovné sme otestovali: článok:  9. december – otestované EU Priority Line na Banggoode, RedmiBook Air dorazil za 16 dní bez zastavenia colnicou

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Zadarmo pri objednávke smarfónu, len v tomto mesiaci získate od nás aj  2x sklo na displej, praktický meter, v prípade Banggood objednávku realizujte z pc, alebo z notebooku, nie zo smartfónu, v prípade objednávky zo smartfónu nárok na darček nevzniká, keďže objednávku neevidujeme, viac o týchto darčekoch prečítajte v článku: Zadarmo v tomto mesiaci k smartfónom aj darčeky (mini meter, 2x drahšie sklá)

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Redmi Note 8 Pro 128GB GLOBAL

Januárová súťaž so XiaomiPhone.sk o 7 cien (1.01. – 31.01.)

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše