Nepremeškaj zľavu, aj darčeky: Redmi 9 64GB GLOBAL s NFC, 5020 mAh za 93.48€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Redmi 9 získava 6.53 palcový displej s rozlíšením Full HD+,  s pomerom na úrovni 19.5:9. Jeho procesorom je Helio G80, nechýba RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 64GB. Hlavný fotoaprát smartfón obsahuje 13, 8, 5, 2 megapixelový, predný fotoaparát obsahuje 8 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 5020 mAh, s podporou 18W nabíjania. Smartfón je možné odomknúť na základe snímača otlačkov prstov na zadnej strane, alebo prostredníctvom rozpoznávania tváre majiteľa. Verzia je GLOBAL VERSION určená pre EU trhy, nechýbajú všetky siete, slovenčina, aktualizácie.

Jeho cena v predaji vo verzii so 4GB RAM, 64GB úložiskom, s NFC sa pohybuje na úrovni 93.48€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. EU Priority Line poštovné sme otestovali: článok:  9. december – otestované EU Priority Line na Banggoode, RedmiBook Air dorazil za 16 dní bez zastavenia colnicou

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Zadarmo pri objednávke smarfónu, len v tomto mesiaci získate od nás aj  2x sklo na displej, praktický meter, v prípade Banggood objednávku realizujte z pc, alebo z notebooku, nie zo smartfónu, v prípade objednávky zo smartfónu nárok na darček nevzniká, keďže objednávku neevidujeme, viac o týchto darčekoch prečítajte v článku: Zadarmo v tomto mesiaci k smartfónom aj darčeky (mini meter, 2x drahšie sklá)

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Redmi 9 64GB GLOBAL

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše