S kupónom ušetríš v CZ sklade: Roborock H6 s ohromnou výdržou 90 minút, má aj displej za 268.30€ z pôvodných 316.88€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Jeho cena v českom sklade sa pohybuje na úrovni 316.88€.

Vďaka kupónu: BG217048

cena klesne na hodnotu: 268.30€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Cz sklad máme aj otestovaný: 24. november 2022 – Otestovaná objednávka z CZ skladu na Banggoode, balík doručený len za 2 dni od odoslania

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Roborock H6

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Podobný model sme aj my testovali, presnejšie to bol Mijia 1C vysávač:

Xiaomi Mijia 1C tyčový vysávač, z používania, obrovskou výhodou je nabíjacia stanica vysávača, ktorú upevníte na stenu, vďaka ktorej pri každom začatom vysávaní je vysávač plne nabitý. Ak to nevyhovuje, možné je vysávač nabíjať aj klasicky káblikom, buď na zemi. Žiadne ťahanie káblov, alebo čakanie na robotické vysávače, ktoré dovysávajú. Pre rýchle povysávanie je to parádna vec, alebo pre vysávanie auta, či kútov stien. Mijia 1C vysávač má výdrž 60 minút na jedno nabitie pri prvom stupni výkonu – postačuje na vysávanie podláh, pri druhom stupni výkonu je to výdrž na úrovni 27 minút – ideálne pre vysávanie kobercov, pri treťom stupni je to výdrž na úrovni 8 minút – ideálne pre vysávanie auta. Výhodou je, že vysávač obsahuje aj LED diódky určujúce kapacitu batérie.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše