S kupónom ušetríš v EU sklade: Xiaomi Mijia 1S kolobežka, s displejom, dojazd 30 km za 282.09€ z pôvodných 312.97€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Kolobežka dosahuje maximálnu rýchlosť 25 km/h. Dojazd je na úrovni 30 kilometrov na jedno nabitie. Maximálna nosnosť je 100kg. Kolobežka disponuje tzv. kinetickým energetickým módom, vďaka ktorému energia v batériach je dobíjaná pri voľnej jazde bez zapnutia pohonu. Rovnako ako u prvej generácie nechýbajú 3 režimy jazdy – ECO, D a športový režim. V porovnaní s prvou generáciou nový model kolobežky získava farebný displej, podobný, ktorý nájdeme u modelu Xiaomi Scooter Pro kolobežky (verzia Xiaomi Scooter Pro má dojazd na úrovni 45 kilometrov). Výhodou je aj nízka hmotnosť kolobežky, na úrovni 12.5 kg.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 312.97€ v poľskom sklade.

Vďaka kupónu: XNSKDH35

cena klesne na hodnotu: 282.09€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia 1S kolobežka

Návod: Ako uplatniť kupón na DHgate.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše