S kupónom ušetríš: Amazfit T-Rex určené pre EU trhy, s výdržou 20 dní za 55.99€ z pôvodných 116.95€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Huami, ktorá vyrába populárne náramky Xiaomi Band, nedávno oficiálne predstavila nové hodinky Amazfit.

Hodinky Amazfit T-Rex získavajú 1.3 palcový AMOLED displej s rozlíšením 360 x 360 pixelov, ktorému nechýba funkcia Always on Display, kedy je displej hodiniek neustále zapnutý. Dispelej hodiniek chráni odolné sklo Gorilla Glass 3. generácie. Hodinkám nechýba možnosť monitorovať až 14 druhov športov. Pre spárovanie slúži najnovšia technológia bluetooth 5.0, GPS je presnešia – typ GLONASS. Nechýba im aj certifikácia 12  Miliatry Grade, vojenských osvedčení, kedy sú odolné voči drsnému prostrediu, vďaka svojej robustnosti, spoľahlivosti, toto osvedčenie je obzvlášť dôležité pre inteligentné hodinky používané v teréne. Odolné sú až do teploty +70°C, – 40°C.

Batéria hodiniek pricháda s kapacitou 360 mAh, ktorá zaručuje výdrž až 20 dní normálneho používania – neustále automatické monitorovanie tepovej frekvencie, monitorovanie spánku, notifikácie, z času na čas zapnuté GPS (13.min denne). Druhý režim výdrže je 66 dní, bez pripojenia bluetooth k smartfónu. Najvyťaženejší režim výdrže je 20 hodín pri neustálom zapnutom GPS. Nechýba im kompatibilita so systémom Android, alebo iOS.

Ich cena sa pohybuje na úrovni 116.95€.

Vďaka kupónu: BG3a0724

cena klesne na hodnotu: 55.99€. Kupón platí pre HK sklad. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 4.36€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. EU Priority Line poštovné sme otestovali: článok:  9. december – otestované EU Priority Line na Banggoode, RedmiBook Air dorazil za 16 dní bez zastavenia colnicou

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Amazfit T-Rex GLOBAL VERSION

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše