Recenzia: Niubility N2 je najlacnejšia 350W kolobežka s 10 palcovými nafukovacími kolesami len za 249.99€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Z E-shopu Cafago sme objednali kolobežku Niubility N2, pretože sme dávnejšie testovali aj model Niubility N1, ktorý sa nám veľmi páčil. Kolobežka Niubility N2 dorazila z poľského skladu len za 2 dni od odoslania. Keďže produkt bol odoslaný z EU skladu, samozrejme sme ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatili.

Kolobežka dorazila riadne zabalená, bez poškodenia. Aj vnútorné balenie krabice je chránené.

V balení nájdeme potrebné kľúče pre upevnenie riadidiel, taktiež EU adaptér pre nabíjanie.

Poteší v balení plášť navyše.

Displej je z krásneho mierne zahnutého skla. Bola na ňom aj ochranná fólia.

Na riadidlách sa nachádza brzda, zvonček, pridávanie plynu. Na samotnom displeji nájdeme paličky znázorňujúce kapacitu batérie, najazdené kilometre, aktuálnu rýchlosť, možnosť prepínania 3 režimov jazdy. Režimy jazdy sa prepínajú dvojklikom zapínacieho tlačítka kolobežky. 

Zapína sa tlačítkom na spodnej strane riadidiel, nad svetlom. Stačí ho raz stlačiť.

Brzdy kolobežka má dokonca kotúčové.

Ak brzdíme, zadné svetlo kolobežky bliká namiesto neustáleho svietenia, ak sú svetlá zapnuté. Ak sú svetla vypnuté, zadné svetlo tiež bliká pri brzdení. Rovnako to je riešené aj u Xiaomi kolobežiek.

Sklápací mechanizmus je veľmi jednoduchý, stlačením červeného tlačítka, následne kolobežka sa zvončekom pripevní o háčik na zadnom blatníku.

Kolobežka sa nabíja cez konektor na zadnom blatníku.

Kolobežke nechýba kvalitná konštrukcia, blatník na prednej aj zadnej strane.

Obrovskou výhodou Niubility N2 kolobežky je jej cena. Za 239.99€ získate kolobežku, ktorá má až 10 palcové nafukovacie pneumatiky. V tejto cene, žiadnu kolobežku s tak veľkými pneumatikami nenájdete. Vďaka ním je jazda pohodlná, bez otrasov, hrkotu. Ako sme ju testovali, zistili sme že obsahuje aj tempomat. Pri blížiacej maximálnej rýchlosti 25 km / hod. kolobežka pípne, kedy sa tempomat aktivuje. Pre deaktiváciu tempomatu sa stlačí brzda.

Dojazd kolobežky je na úrovni 32 km, rýchlosť je na úrovni 25 km / hod. Nosnosť je na úrovni 120 kg. Jej výkon je vyšší až 350W, čo je na jej cenu veľmi potešujúce.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 249.99€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Niubility N2

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše