Recenzia: Otestovali sme neznámu ale kvalitnú Happyrun HR 365 MAX s 10 palcovými bezdušovými pneumatikami

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Z E-shopu Cafago sme objednali kolobežku Happyrun HR 365 MAX, ktorá nám dorazila z nemeckého skladu len za 3 dni od odoslania. Keďže produkt bol odoslaný z EU skladu, samozrejme sme ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatili.

Kolobežka dorazila riadne zabalená, bez poškodenia. V jej balení sa nachádza manuál, EU adaptér pre nabíjanie.

Brzdy kolobežka má dokonca kotúčové. Pneumatiky sú 10 palcové, bezdušové.

Na riadidlách sa nachádza brzda, zvonček, pridávanie plynu. Na samotnom displeji nájdeme paličky znázorňujúce kapacitu batérie, aktuálnu rýchlosť, možnosť prepínania 3 režimov jazdy. Režimy jazdy sa prepínajú dvojklikom zapínacieho tlačítka kolobežky. 

Na prednej aj zadnej strane sa nachádza svetlo. Aj keď svetlá niesú zapnuté, pri brzdení zadné svetlo bliká.

Sklápací mechanizmus je veľmi jednoduchý, potiahnutím mechanizmu, následne kolobežka sa zvončekom pripevní o háčik na zadnom blatníku.

Kolobežka sa nabíja cez konektor zo spodnej strany.

Happyrun HR365 MAX ponúka dojazdom na úrovni 27 km, rýchlosť na úrovni 25 km / hod. Nosnosť je na úrovni 100 kg. Výkon motora je na úrovni 350W. Ako môžeme podľa fotiek vidieť, aj neznáma čínska kolobežka je výborne spracovaná, funguje tak ako má.

Jej cena v nemeckom sklade sa pohybuje na úrovni 289.99€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte. 

Nemecký sklad na Cafago máme otestovaný: 9. september – otestovaná objednávka z Cafago: len za 3 dni bola doručená kolobežka z nemeckého skladu

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Happyrun kolobežka

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše